Sklep SMS - Forum
Trwa przeprowadzanie zakupu. Proszę czekać... - Wersja do druku

+- Sklep SMS - Forum (http://forum.sklep-sms.pl)
+-- Dział: Sprawy dotyczące zakupu Sklepu SMS (http://forum.sklep-sms.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Dział: Błędy / Pytania (http://forum.sklep-sms.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Trwa przeprowadzanie zakupu. Proszę czekać... (/showthread.php?tid=517)



Trwa przeprowadzanie zakupu. Proszę czekać... - czester95 - 11-04-2017

Witam od dłuższego czasu próbuje dojść do tego dlaczego jak wpisze na czacie byle jaki kod lub poprawny wyskakuję puste pole.
Serwer łączy z bazą wszystko jest jak należy,ale niestety przez czat nie można kupić VIP.
Przez stronę nie ma żadnego problemu.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam

Hosting: 1shot1kill.pl
Baza na: 1shot1kill.pl
Sklep na blazingfast.io


[ShopSMS] Wprowadź kod zwrotny jako wiadomość w chacie.
[ShopSMS] Wprowadzono kod zwrotny: ASFSAFASF
[ShopSMS] Trwa przeprowadzanie zakupu. Proszę czekać...
[ShopSMS]


L 04/11/2017 - 15:13:02: [SM] Exception reported: Not enough space on the heap
L 04/11/2017 - 15:13:02: [SM] Blaming: shopsms.smx
L 04/11/2017 - 15:13:02: [SM] Call stack trace:
L 04/11/2017 - 15:13:02: [SM]   [1] Line 52, include/shopsms/stocks.inc::getXMLValue
L 04/11/2017 - 15:13:02: [SM]   [2] Line 837, /home/seek/coding/shop-sms/shop-sms-sm/scripting/shopsms.sp:TongueurchaseServiceCallback
L 04/11/2017 - 15:13:02: [SM]   [4] Call_Finish
L 04/11/2017 - 15:13:02: [SM]   [5] Line 162, include/shopsms/get_web_page.inc::SocketCallCallback
L 04/11/2017 - 15:13:02: [SM]   [6] Line 91, include/shopsms/get_web_page.inc::OnSocketReceive


RE: Trwa przeprowadzanie zakupu. Proszę czekać... - szogun - 13-04-2017

Z tego co się orientuje sklep na hostingu blazingfast.io nie będzie działać poprawnie


RE: Trwa przeprowadzanie zakupu. Proszę czekać... - AdAmEk - 13-04-2017

Spróbuj na innym hostingu zainstalować sklep.


RE: Trwa przeprowadzanie zakupu. Proszę czekać... - Mesharsky - 17-04-2017

Też taki sam mam problem,


RE: Trwa przeprowadzanie zakupu. Proszę czekać... - ~Sn1p3r~ - 23-04-2017

usuń wszystkie poprzednie bazy danych i zostaw tylko jedną.
Na blazingfast aby sklep diząłał prawidłowo należy usunąć plik httpdocs